Klassificering af laserkortpapir

22-12-2021

Klassificering af laserkortpapir

Der findes to slags laserkortpapir, alt efter om der er en film på overfladen af ​​papiret (det vil sige om der er en film på overfladen, når du river kortpapiret i hånden) : Den første slags er laserfilmen og kortpapiret er sammensat af Glue, den anden slags er ingen film, der er stadig et lasermønster på papiret.


1. I henhold til materialet i den sammensatte laserfilm kan OPP opdeles i det sammensatte laserfilmlaminerede karton og det sammensatte laserfilmlaminerede karton. OPP LASER filmlamineret pap er relativt billigt, den originale tryktilpasningsevne og sammensætningsægtheden er dårlig, på grund af selve OPP-filmens natur er overfladekoronaværdien i sig selv ikke særlig høj, og koronaværdien (værdien) dæmpningen er relativt hurtigt, stort set 1 måned begyndte at henfalde, hvilket resulterede i trykfarve vedhæftning og limforbindelses ægthed faldende, tilbøjelig til dårlig trykfarve, laserpapir i ølboksens støbelinjeposition er let at skumme, lav ældningstest ved høj og lav temperatur vil have fænomen skumdannelse. Men PET-laserfilmen har ikke OPP-laser disse mangler, tværtimod, PET laser film overflade corona værdi er høj, den lange tid sætter corona værdien heller ikke let at dæmpe. Udskrivning tilpasningsevne er god, ulempen er højere pris. OPP LASER-kort lavet af Xinyuan-emballage bruger vandbaseret belægning til cigaretpakke og sammensat lim til OPP-laserfilm, som løser alle manglerne ved OPP-laserfilm og giver kunderne stabil kvalitet og høje omkostningseffektive produkter. Sammensat laserkortpapir bruges hovedsageligt i cigaretæsker, vinæsker, gaveæsker, håndledstasker og andre emballageprodukter. som løser alle mangler ved OPP laserfilm og giver kunderne stabil kvalitet og høje omkostningseffektive produkter. Sammensat laserkortpapir bruges hovedsageligt i cigaretæsker, vinæsker, gaveæsker, håndledstasker og andre emballageprodukter. som løser alle mangler ved OPP laserfilm og giver kunderne stabil kvalitet og høje omkostningseffektive produkter. Sammensat laserkortpapir bruges hovedsageligt i cigaretæsker, vinæsker, gaveæsker, håndledstasker og andre emballageprodukter.

card paper

2. Der er to slags laserkortpapir, den ene er transferlaserkortpapir og den anden er aluminiseret laserkortpapir. Den første brug af transferlaserkortpapir i tobaksindustriens emballage, produktionsproces til laseroverførselsfilm og papir gennem limforbindelsen sammen, og derefter gennem ovnopvarmning, modnes limen efter at overfladen af ​​filmen er skrællet af, lasermønsteret overført til papir er det et virkelig miljøvenligt, biologisk nedbrydeligt materiale. Overførselskort med høj glans, høj lysstyrke, udskrivning tilpasser sig fordelene ved gode, ulemperne er høj pris. Nu generelt den vigtigste anvendelse af etiketudskrivning og blisteremballage. Xinyuan emballage fælles professionelle blisterolie fabrikanter, fælles udvikling, produktion af overførselskort for at løse problemet med plastisk skrøbelig let at falde af.

laser card paper

Laserkortpapir i henhold til mønsteret er opdelt i tre hovedkategorier: den første: Almindeligt laserkortpapir, den anden: Beam Laser Card Paper, den tredje: Mønsterlaserkortpapir. 

1. Almindeligt laserpapirstop. Det vil sige, at der ikke er noget mønster på overfladen, men under bestråling af lys udstedte et farverigt lys.

2.   Beam laser kort. Det vil sige, overfladen af ​​en bar af samme størrelse, i forskellige vinkler for at se, vil lyssøjlen ryste. I henhold til retningen af ​​lysstangen er korn opdelt i krydskornet lyssøjle, ligekornet lyssøjle, kiperkornet lyssøjle (45 grader kiperkorn lyssøjle og 135 grader kiperkornet lyssøjle). Ifølge filmen overfladen er ikke en skygge, opdelt i 100-punkt lys kolonne og 400-punkt lys kolonne, tekstureret lys kolonne tre.

3. Mønstret laserkort. Det vil sige, overfladen er en bred vifte af mønstre, brev langt emballage kan producere mere end 100 slags mønstre af laser kort papir, men også ifølge gæsten prøve at lave en speciel version. Prisen for General Open-udgaven er omkring 5000 yuan.


Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)

Fortrolighedspolitik