Forskellige former for papirudskrivningsproces

03-09-2019

Forskellige former for papirudskrivningsproces

Kartonprodukter almindeligt anvendte trykproces, hovedsageligt offsettryk, konveks trykning (blød trykning) og dybtryk tre processer. Hver af disse tre former for trykning har sine egne fordele. Derfor er det nødvendigt at afveje fordele og ulemper i henhold til fabrikkens faktiske forhold og produkternes egenskaber og at vælge den passende proces til trykproduktion for bedre at reducere omkostningerne ved trykproduktion. Forbedre printproduktionseffektiviteten og produkternes kvalitet.



1, offsettrykproces
Offsettrykprocessen har flerfarvegrupper, multifunktionelt rullepapir og flatboard-papirmodeller. Førstnævnte har en høj produktionshastighed og kan være velegnet til fortrykning af kartoner med store produktionsvolumener og en forholdsvis fast produktstruktur. Efter at overfladepapiret er trykt, kan det limes direkte med bølgepap på bølgepapproduktionslinjen. Udskrivningshastigheden for sidstnævnte kan nå op på omkring 10.000 ark i timen, hvilket er velegnet til udskrivning af mellemstore og små kartonprodukter. Udskrivningsspecifikationerne for overfladepapir kan være fleksible og udskiftelige.


paper printing


2, Dybtryksproces
Dybtryksprocessen skelner også mellem en rullepapir og en tabletpapirtrykpresse. Farvegruppen og funktionen har også en række forskellige modeller. Udskrivningsprocessen har karakteristika af højere udskrivningsmodstand og hurtigere udskrivningshastighed.
På grund af det tykkere blæklag, fuld og tredimensionel trykfarve, rigt layoutudskrivningslag, stærk tekstur, trykfarvetørrehastigheden er hurtigere, så det er mere velegnet til store områder, tykt blækudskrivningsprodukter. Gravure-trykprocessen kan være egnet til trykning af felt- og specialfarvelinjeplader og kan også udskrive finmaskede plader. Sammenlignet med processer såsom offsettryk, blødt tryk eller silketryk, er det mindst sandsynligt, at processen producerer trykfarveforskelle. Udskrivningskvaliteten af ​​kartoner er den mest stabile og den bedste. Da gravurepladematerialet er fremstillet af stålrullematerialer behandlet ved galvanisering, elektrisk udskæring og andre forarbejdningsprocesser, er pladeforberedelsesprocessen relativt kompleks, pladeforberedelsesmaterialerne og omkostningerne er også relativt dyre,


packaging box printing


3, Fleksibel udskrivningsproces
Den fleksible trykproces har også en flerfarvet trykpresse med rullepapir og fladt papir. Blandt dem har den flade papirtrykpresse en fortryksmodel til trykt overfladepapir, samt direkte tryk af bølgepap, og kan gennemføres online. Skæring, fordybning, spalteenhed. Fleksibel udskrivningsteknologi er kompatibel med fordelene ved relief, litografi og dybtryk. Da trykpladen er fleksibel, er tryktrykket meget lettere end andre processer, det har lettere tryktryk, tykt trykfarve og klart tryk. De vigtigste egenskaber ved høj trykmodstand af trykplade.

Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)

Fortrolighedspolitik