Happy Packaging-medarbejdere fejrer Kinas 70-års jubilæum

05-10-2019

Happy Packaging-medarbejdere fejrer Kinas 70-års jubilæum 


Den 1. oktober er Kinas 70 års jubilæum, det er et fantastisk øjeblik for alt kinesere, det er et lykkeligt øjeblik at fejre moderlandets fødselsdag, det er et godt tidspunkt at vise de forskellige dele af Kina til hele verden.


Før den kinesiske nationale helligdag har Guangzhou et stort lysshow, byen kan bare lide at blive klædt i nye røde colths, det ser meget smukt og fantastisk ud. For at se dette smukke øjeblik, har Happy Packaging en aktivitet for at besøge byen center og nyd lysshowet. Alle ansatte nød happy hour og har en dyb hukommelse fra denne dag.


Happy Packaging


Det er en meget god chance for kinesisk virksomhedsudvikling. Happy Packaging er et nyt, men hurtigt udviklende firma, som fokuserer på fremstilling og service af papiremballage, vi har 100000 ㎡ produktionsanlæg og 20 sæt fordele udskrivnings- og produktionsmaskiner, som sikrer produktionskvalitet og hurtig levering. Happy Packaging har 10000000 stk kasser produktionsevne.


Hovedproduktet fra Happy Packaging er gaveæske, madkasse, bølgepap, kosmetikæske og så videre. Happy Packaging byder kunder fra hele verden velkommen til at besøge vores fabrik og opbygge forretningsforbindelser.



Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)

Fortrolighedspolitik