Offsettrykproces af kartoner

10-10-2019

Offsettrykproces af kartoner


Offsettrykningen har fordelene ved simpel pladefremstillingsteknologi, lave omkostninger og høj hastighed. Det er den mest udbredte indirekte printteknologi i dag. Det har altid indtaget en dominerende stilling inden for bog- og avistryk og trykning af papiremballage. Den grafiske del og den tomme del af trykpladen er næsten på samme plan. Ved trykning forsynes trykpladen først med vand og fugtes dens blanke del. Bagefter belægges blækket, og blækket overføres til gummikluden efter princippet om olie- og vandafvisning. Overfør derefter til substratet for at fuldføre en printproces.

offset printing box

Selvom offsettrykteknologien er relativt moden, er udskrivningshastigheden hurtig, men denne metode er ikke egnet til papforbindelsesproduktionslinjen, produktionseffektiviteten af ​​det færdige produkt er lav, processen er kompleks, og cyklussen er lang. På grund af brugen af ​​våd trykvæske i processen med offsettryk, vil fugtindholdet i det originale papir blive øget, og forkert kontrol vil også resultere i mislykket overtryk. Ud over trykket af offsettryk, begrænset trykning overflade og andre faktorer, kan ikke opfylde behovene i produktionen af ​​store mængder af kartoner.


Fra kartonforarbejdningsprocessens perspektiv vil monteringsprocessen efter offsettryk også skyldes tryk og overdreven fugt tilbage i kolloidet, hvilket gør det vanskeligt for kartonens flade trykstyrke, adhæsionsstyrke og andre tekniske indikatorer at opfylde kravene af high-end merchandise emballage. Derudover er offsettryk endnu ikke relativt miljøvenligt blækbrug er også en hindring for dets brug og fremme.


Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)

Fortrolighedspolitik