Plastforbuddet har bragt stor fantasi til papiremballage

06-06-2023

Plastforbuddet har bragt stor fantasi til papiremballage


Under"plastik grænserækkefølge"ekstrudering, ikke-nedbrydelige plastprodukter annonceret for at trække sig tilbage fra markedet på samme tid, nogle fælles områder skal vælge"papirprodukter". Papirprodukter har efter industriens opfattelse en høj grad af substitution af plast, og det forventes, at mellem 2020 og 2025 vil efterspørgslen efter papiremballageprodukter repræsenteret af hvidt karton, kartonpapir og bølgepapir stige markant, og Papirprodukter bliver rygraden i plasterstatning. 


paper packaging

Downstream-efterspørgslen efter hvidt karton er stærk, og på baggrund af produktionskapaciteten af ​​whiteboard-papir, forbuddet mod affald og plastikgrænsen har whiteboard-papir en lang række alternative efterspørgsel fra gråt whiteboard-papir og ikke-nedbrydeligt plastik. Selskabets kapacitetsudnyttelsesgrad i første kvartal er tæt på fuld produktion, og det forventes, at efterspørgselsvarmen vil fortsætte et helt år.


På sigt vil det solide, miljøvenlige og bekvemme hvide pap blive hovedpersonen i transformationen af"papir i stedet for plastik".

Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)

Fortrolighedspolitik