Hvad er staffagefarveprint?

23-01-2020

Hvad er staffagefarveprint?

gaveæske emballage

Spotfarve betyder, at farven på billedet ikke passerer CMYK-firefarve-indstillingen, men udskrives med den blæk, der er blevet justeret før udskrivning eller produceret af en speciel blækproducent. Brug af staffagefarven kan gøre farvestyringen mere nøjagtig. Under staffagefarveudskrivning har hvidheden, glansen og blækabsorptionen af ​​det trykte papir den største indflydelse på farveafvigelsen. Derfor bør du, når du implementerer staffagefarver"prøve"papiret, der vil blive udskrevet på maskinen og observer Kontroller den faktiske farveydelse, så udskrivningseffekten kan afspejles mere realistisk.
gaveæske af papir


Specialfarver bruges ofte til at udskrive en bestemt farve. Selvom farven ikke kan vises nøjagtigt på computerskærmen, kan du gennem farvekortet i standardfarvetilpasningssystemet se den nøjagtige ydeevne af farven ved udskrivning. Generelt bruger de staffagefarver, der henvises til i trykdesign, næsten Pantone. farve.
papir gaveæske emballage


 Pantone er verdens førende farvestandardfirma og farveautoritet. I 1963 opfandt virksomhedens bestyrelsesformand og administrerende direktør, Mr. Lawrence Herbert, det verdenskendte Pan-wild-farvesystem, som nu er blevet til et trykkeri, udgivelse, emballering, grafisk kunst, malerkunst, computer, film Globale videokommunikationsstandarder i mange områder, herunder video-, video-, tekstil- og modeindustrien. Med sine bøger, software, hardware og relaterede produkter og tjenester er Pantone Colors nu blevet en verdenskendt universel farvestandard og globalt farvesprog. Pantone blæk har et fast farvespektrum og farvekort. Brugere har brug for en bestemt Pantone-farve for at finde den tilsvarende kode. Computerdesignsoftware har næsten Pantone-farvebiblioteker og bruger det til at definere farver.
papirpakke gaveæske


Fra udskrivningseffektens perspektiv er farven til pletfarvens trykfarve ensartet, det faste stof er tykt, og mætningen og renheden er højere end den firefarvede overprint. Farveeffekten af ​​udskrivning er uden for rækkevidde af fire-farve overprint. Derfor, når du udskriver et stort område afensartede farveblokke, er det bedst at bruge en speciel farve blæk i stedet for fire-farve print.
gaveæske emballage


Nogle gange for at fremhæve eller sætte gang i et farvebillede, tilføjes en særlig nuance normalt som baggrund eller fuldfarveblok, når du designer. Farvebilleddelen er printet i fire farver, og den solide del skal printes i staffagefarver. På den måde kan farvebilledet og den ægte del få gode farveeffekter, men vær opmærksom på at tage højde for trykomkostninger, fordi trykleverandøren vil beregne trykomkostninger ud fra 5-farve tryk, og pladefremstilling og trykomkostninger vil stige.

Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)

Fortrolighedspolitik